Clasament buget / taxă

Finantare pentru anul universitar 2020 – 2021, semestrul 2

  1. Anul I, studii de masterat (click pentru a deschide fisierul pdf)
  2. Anul II, studii de masterat (click pentru a deschide fisierul pdf)

********************************************************************************Studenții anului I care inițial (din admitere) au fost admiși la taxă și ulterior, în urma retragerilor și a redistribuirii locurilor, au ajuns la 1 octombrie 2020 cu finanțare bugetară au posibilitatea de a-și recupera suma de 600 de lei plătită ca taxă de școlarizare. Procedura este valabilă doar în cazul în care se solictă taxa plătită în semestrul I atunci când studentul a fost la buget (nu se adresează studenților care în primul semestru au fost la taxă și în semestrul al doilea la buget):

  1. Se achita taxa de înmatriculare buget în valoare de 50 lei; (la BRD specificând Facultatea, nivelul de studiu – licență sau master și tipul taxei – înmatriculare sau, pentru plata folosind cardul bancar,  pe platforma https://plati-taxe.uaic.ro/)
  2. Se completează informațiile personale și se semnează cererea atașată; (vă rugăm nu completați nimic în colțul dreapta sus, la avizul decanului)
  3. Se atașează la cerere următoarele documente: (1) copia chitanței de înmatriculare; (2) copia chitantei pentru care se solicită restituirea (în cazul în care originalul nu a fost lăsat la Secretariat);  (3) o copie după un act emis de banca la care studentul are cont de card, din care să reiasă contul IBAN (nu sunt acceptate conturi Revolut); (4) copie CI.

Toate documentele se scanează într-un singur fisier .pdf (vă rugăm să scanați documentele la o rezoluție bună pentru ca documentele să fie lizibile) care se va trimite pe adresa de mail letters@uaic.ro